The Gathering 2022 flyttes fra Vikingskipet på Hamar til en digital påskehytte for feiringen av nerdenes høytid. Grunnet den svært uforutsigbare smittesituasjonen vil The Gathering 2022 bli gjennomført som et digitalt arrangement i påsken.

Etter fjorårets avlysing av det fysiske arrangementet, har vi fortsatt med å følge utviklingen rundt pandemien tett. En medisinskfaglig arbeidsgruppe har sammen med The Gatherings ledergruppe gjort en grundig og omfattende risikovurdering. Konklusjonen er at det ikke er forsvarlig med et nytt fysisk arrangement i Vikingskipet i påsken 2022, og at vi derfor i større grad vil satse på å utvikle vårt digitale arrangement.

The Gathering har alltid vært et naturlig samlingspunkt for kreative mennesker med en felles interesse for digital kultur. Selv om Vikingskipet er vår foretrukne påskehytte har vi de siste to årene lykkes med å overføre “TG-stemningen” og arrangementets verdier digitalt. Vi gleder oss derfor stort til og nok en gang samle tusenvis av mennesker til det som blir påskens største digitale samling.

Kjære deg som har overført billetten din til The Gathering 2022

Vi kommer til å tilby samme refusjonsløsning som vi hadde for TG2021. Rundt midten av neste uke kommer det til å gå ut en e-post til alle som ligger inne i systemet med en billett, men selve refusjonsvalget må dessverre vente til midten av februar. Grunnen til dette er, som i mange andre firma rundt om i landet, at også Geekevents er rammet av koronasykdom. Lurer du på noe spesifikt kan du forhåpentligvis finne svaret i FAQ under.

Hva skjer med billetten?

Vi har samme ordning som vi har hatt tidligere.

Du kan velge:

  • Overføre billetten din til TG23
  • Få refundert billetten
    • 100 % refusjon, minus kontingent og avgifter.
    • Merk at medlemskap i KANDU på 50,- kr for 2020 og avgifter er tilknyttet billetten, og disse refunderes ikke.
  • Donere billetten din
    • Takk for støtten! Pengene vil brukes på å gi muligheter og aktiviteter innen digital kultur for ungdommer i hele Norge!
Billett Alternativ
Premium, ordinær og todagersbillett Overføre til TG23
Be om 100% refusjon
Fraskrive deg billetten og donere alle eller deler av pengene til TG
Vunnet eller gratisbillett

(NB! Iht. svartebørsloven kan ikke disse billettene videreselges, men de kan gis bort)

Overføre til TG23
Fraskrive deg billetten

Har du vunnet billett på et tidligere arrangement, men ikke fått selve billetten enda? 

Frykt ikke – vi har lister. Vi vil sende deg billett-kode når vi får billettsystem for TG23 opp å gå. Send oss gjerne en beskjed påinfo@gathering.orghvis du ikke lenger vil ha den, eller hvis du vil sjekke at du står på listen. Husk å skrive hvilken konkurranse du vant billetten i.

TG: Online

Dessverre ble det fysiske The Gathering flyttet til å kun være en digital versjon i år grunnet uforutsigbarheten med den nye varianten av koronaviruset. Vi er allerede i gang med planleggingen av TG:Online 2022 og gleder oss til å se alle på Twitch, Discord og i sosiale medier!

Kontakt

E-post:refusjon@kandu.no
Marker e-post med “Refusjon TG22”

KANDU er organisasjonen for Norsk dataungdom. Vi arrangerer The Gathering hvert år, med stor hjelp av våre 400 engasjerte frivillige! Og vi takker for at dere støtter oss, og håper at vi snart er tilbake i påskehytta vår!

Spørsmål og svar

Hva skjer med TG22?

I år vil The Gathering 2022 bli gjennomført som et digitalt arrangement i påsken på grunn av en fortsatt svært uforutsigbar smittesituasjon. The Gathering skal være et samlingspunkt for ungdom og datainteresserte i påsken med konkurranser, spill og aktiviteter, selv om det ikke kan gjennomføres fysisk.

Vi er i gang med planleggingen av TG:Online, mer informasjon kommer! Selv om vi ikke kan være på påskehytta vår, jobber vi for å gi alle litt av TG følelsen der hjemme. Følg med på The Gathering og KANDU sine nettsider og facebooksider.

Hva skjer med billetten min?

All informasjon om refusjonsløsningen og hva som skjer med billetten din kan du finne her. Vi viderefører samme løsning som i fjor der de som overførte billetten sin til 2022 kan velge mellom å overføre billetten til 2023, 100% refusjon (minus billett- og medlemsskapsavgift) eller donere billetten i sin helhet.

Når kan jeg velge?

I midten av februar! Dere vil alle få en mail med veiledning når prosessen har åpnet.

Kan jeg få pengene mine tilbake med en gang?

Nei dessverre, vi vil kjøre ut en felles betaling etter at fristen har gått ut slik at de som trenger det kan få god tid på å bestemme seg.

Hva er dette medlemskapet det snakkes om? Og hvem er KANDU?

KANDU – Norsk dataungdom er de som arrangerer The Gathering, dette har vi gjort siden 1996. De som melder seg på TG, godkjenner også å melde seg inn i KANDU, med en medlemskontingent på 50 kr. Medlemskapet går til å skape aktiviteter og muligheter for dataungdom over hele Norge. Dette gjør vi gjennom prosjekter, politiske innspill, aktiviteter og arrangementer.

Les mer om KANDU nedenfor:https://www.kandu.no/om-kandu/.

Blir det TG23?

Det håper vi! Vi vil fortsette å jobbe mot å kunne arrangere The Gathering i årene fremover slik som vi gjorde før pandemien rammet. Vi savner å møtes i påskehytta vår og for å være helt ærlig: påsken blir ikke den samme uten dere, de hjemmesnekrede og pyntede hyllene, lydnivået og alle bidragene til konkurransene vi arrangerer. <3

Kan jeg være med å lage det digitale arrangementet?

Absolutt! Det vil komme mer informasjon i våre sosiale kanaler og på vår hjemmeside.

Publisert først på:

https://www.gathering.org/tg22/article/7737/the-gathering-2022-blir-digitalt
Tekst av: Andreas Hagen

Categories: SISTE NYTT