Bli medlem!

KANDU – Norsk Dataungdom er en frivillig medlemseid organisasjon som jobber med å fremme datainteresser blant ungdom. Organisasjonen har rundt 400 frivillige, som utfører rundt 12 årsverk. Hvert år samler KANDU 7 000 ungdommer i Vikingskipet på Hamar, på datatreffet The Gathering som har blitt arrangert hvert år siden 1992. KANDU arrangerer også The Gathering: Origins,  Vi spiller sammen, Pikslar, samt en av aktørene som jobber for “Møteplasser Datakultur”.

Siden The Gathering 1996 har det vært praksis å melde inn alle deltakere på TG i KANDU. Målet er å kunne tilby arrangementer, aktiviteter, kurs, m.m. og kunne kjempe for interessene til data interesserte ungdom. Om du er litt eller mye interessert i datamiljøet, gaming, e-sport eller  andre slike aktiviteter er vi stedet for deg!

Fordeler du får som medlem i KANDU!

Som medlem i KANDU har du muligheten til å møte 7 000 andre dataspill engasjerte folk. Her er det noe for alle, så om du er verdens beste i Lego Star Wars, gamer LoL fra stolen din eller synes at ingenting slår spillene til Artari er dette stedet for deg.

KANDU jobber for å skape flere møteplasser hvor datainteresserte kan treffes gjennom arrangementer, aktiviteter og kurs, og politisk engasjement.Her er det alt fra kunst prosjektet Pikslar (link), møtesamlinger som “Møteplass Datakultur”, datatreffet The Gathering med 6 000 gamere eller noen av de andre tilbudene som Kandu kommer med!

I tillegg får du tilgang til en stor, spennende utstyrspark, som inkluderer nettverksutstyr, streamingutstyr, og du har også etter avtale tilgang til våre lokaler i Oslo. De ansatte på kontoret tilrettelegger for at det skal være enkelt og moro å gjennomføre både store og små prosjekter. Så om du teker på et spennende prosjekt ikke nøl med å ta kontakt!

Verv i KANDU

Du kan også stille til ulike verv slik som arbeidsgrupper, styret og The Gathering sine crewgrupper.

Her er det utallige muligheter så om du er interessert i politikk, markedsføring og PR, logistikk og lager, styreverv eller drifte IT-systemer er det noe for deg her. Man kan også jobbe innenfor The Gathering, lage nye prosjekter eller nye arrangementer.

Se her for mer!

 

Kostnader
Et medlemskap i KANDU koster bare kr 50,- i året.

Medlemskap sikrer deg tilgang til utstyrspark vår, tilbud om arrangementer, aktiviteter og kurs.

Som medlem får man både stemmerett, medlemsbladet fra Hyperion, og en rekke andre medlemsfordeler.

Ditt medlemsskap vil støtte vårt arbeid for digital kultur, sikre opprettholdelsen av nåværende arrangementer slik som The Gathering, og fremme utviklingen av flere medlemstilbud og arrangementer rundt i Norge.

 

Har du problemer med skjemaet, vennligst send oss en epost til [email protected]