The Gathering

The Gathering (TG) er et av verdens største dataparties, og har siden 1996 vært arrangert hver påske i Vikingskipet på Hamar. Arrangementet er en manifestasjon og et møtested av kreativitet, mangfold og utfoldelse innen digital kultur og skaperglede.
Les mer her: www.gathering.org

 

 

 

The Gathering: Origins

The Gathering:ORIGINS er et helt nytt, mindre, og mer eksklusivt arrangement som vi arrangerte for første gang i 2017 sammen med våre venner i SpillExpo. Mange deltakere har etterspurt et tilbud utenom påske, og deres bønner ble hørt.
Dette er et mindre og mer spisset datatreff på høsten, i KANDU-regi i Oslo-området. Nærmere bestemt Lillestrøm, Akershus.

 

Vi spiller sammen

I februar 2018 arrangerte Kandu en konferanse som hadde som mål å gi nyttige verktøy til de som vil skape møteplasser for ungdom med digital kultur som fokus. Arrangementet var gratis og er rettet mot ansatte som jobber med barn og unge.
Les mer her: “Vi spiller sammen”

 

Barcraft

Barcraft var tilbake 4. november 2017 etter nesten 5 års pause!

BarCraft Oslo, Fantastene og KANDU viste finaledagen til Blizzcon 2017 på Chateau Neuf! Vi åpnet dørene kl 14:00 og viste repriser fra fredagen frem til livestreamen startet med Hearthstone around kl 17:30. Derfra ble mest mulig av StarCraft og ikke minst Overwatch sluttspillet også vist.