Kjære TG-deltaker: Nå er løsningene klare! Vi sendte ut et nyhetsbrev i slutten av februar der vi informerte om at du har flere ulike valg, avhengig av hva du valgte i fjor.

Fristen for å velge hva du vil gjøre er 1. mai. Dette er slik at alle skal få god tid til å velge. Utbetalingen skjer i slutten av mai.

Stegene for billettløsningene

Løsningene du har mulighet for å velge er inne på GeekEvents

Inne på https://geekevents.org/ kan man gå inn å ta velge hva man ønsker å gjøre. Det er den som kjøpte billetten som må gå inn å ta valget, men alle må gå inn å signere for det valget de har tatt! 

Vi har laget en billett guide, om du ønsker å se alle stegene! 

Til deg som eier av/kjøpt flere billetter:

Da det er du som har kjøpt billetten, er det i ditt navn de står i. Du er den som dermed må ta valgene for billettene. Vi anbefaler at du tar en prat med de du har kjøpt billettene for.

Man kan nemlig gå inn å gjøre ulike valg for de ulike billettene, så om du vil donere billetten din, du ønsker å overføre den til TG22 og en siste vil ha refusjon er dette mulig!

Vi har laget en billett guide, om du ønsker å se alle stegene! 

Til deg som ikke betalte for billetten din selv og noen andre kjøpte den for deg:

Den som kjøpte billetten for deg og du kan ta ulike valg. Da må du selv snakke med eieren av /den som kjøpte billetten og si hva du ønsker å gjøre med din billett; donere, overføre til TG22 eller få refusjon. Så må du selv gå inn å signere på valget ditt! 

Vi har laget en billett guide, om du ønsker å se alle stegene! 

Kontaktinformasjon:

E-post: Refusjon@kandu.no 

 • Marker e-post med “Refusjon TG21”, også om du vil overføre eller donere.

Ser vi deg på Twitch i påsken?

TG: Online 2021 nærmer seg med stormskritt, og vi gleder oss til å se dere alle der! Her vil det være konkurranser, turneringer og mye mer! 

Psst – vi har merch også!  https://store.gathering.org/ 

Spørsmål og svar

 • Våre frivillige er i full gang med planleggingen av TG Online, mer informasjon kommer! Selv om vi ikke kan være på påskehytte vår, jobber vi for å gi alle litt av TG følelsen der hjemme!  Følg med på The Gathering og KANDU sine nettsider og facebooksider.
  • Det håper vi! Vi vil fortsette å jobbe mot å kunne arrangere The Gathering i årene fremover slik som vi gjorde før pandemien rammet. Vi savner å møtes i påskehytta vår og for å være helt ærlig: påsken blir ikke den samme uten dere, de hjemmesnekrede og pyntede hyllene, lydnivået og alle bidragene til konkurransene vi arrangerer <3
  • Vi kjøre ut en felles betaling, slik at de som trenger det kan få god tid på seg. For de som velger refusjon kommer dette i slutten av mai.
  • I fjor kom pandemien plutselig på oss alle, det var da mye usikkerhet og for at KANDU og TG skulle bestå økonomisk. Derfor var det bare 50% i fjor. Gjennom 2020 fikk vi kompensasjon og kan derfor tilby alle som ønsker det 100% refusjon, minus medlemskap og avgifter. Dette tilbyr vi både de som ønsker refusjon nå og de som valgte refusjon i fjor.
  • KANDU – Norsk dataungdom er de som arrangerer The Gathering, dette har vi gjort siden 1996. De som melder seg på TG, godkjenner også å melde seg inn i KANDU, med en medlemskontingent på 50 kr. Medlemskapet går til å skape aktiviteter og muligheter for dataungdom over hele Norge. Dette gjør vi gjennom prosjekter, politiske innspill, aktiviteter og arrangementer.
   Ser mer om KANDU nedenfor eller på våre nettsider: https://www.kandu.no/om-kandu/
  • Utbetalingen skjer i slutten av mai
  • Så heldig du er! Du kan velge en av to ting: Overføre denne til TG22 eller si fra deg billetten.
  • Dette er fordi refusjon handler om å betale tilbake penger som kjøperen har betalt for et produkt. Det handler, med andre ord, ikke om billettens verdi i seg selv, men hvem som betalte for den, og hvor mye de betalte.
  • Svartebørsloven sier at det ikke er lovlig å motta mer for en billett enn kjøperen originalt betalte for den. Det betyr at det er ulovlig å selge en billett du har fått gratis (enten som premie eller på annen måte), og det er heller ikke mulig for oss å refundere den.

  Hva kan du velge?

  I fjor tilbød vi 50% refusjon for å sikre at vi ville være i stand til å overleve som organisasjon. Tusen takk for hjelpen! På grunn av støtten fra dere er vi glade for at vi kan tilby full refusjon denne gangen. For deg som valgte 50% refusjon sist gang – frykt ikke. Du er også påtenkt!

  • Du kan velge
   • Overføre billetten din til TG22
   • Donere billetten din
    • Takk for støtten! Pengene vil brukes på å gi muligheter og aktiviteter til digitalkulturen for ungdommer i hele Norge!
   • Få refundert billetten
    • Denne gangen kan du velge 100% refusjon, minus kontingent og avgifter.
    • Merk at medlemskap i KANDU på 50,- kr for 2020 og avgifter er tilknyttet billetten, og disse refunderes ikke.
    • For at alle skal få tid til å velge vil utbetaling skje i slutten av mai.
  • Informasjon om KANDU og medlemskap kan du lese om lengre ned eller på https://www.kandu.no/om-kandu/.

  Siden vi nå klarer å tilby 100% refusjon, vil vi også tilby dere som valgte 50% i fjor å få de resterende 50%. 

  •  Du kan velge:
   • Overføre billetten din til TG22
   • Donere billetten din
    • Takk for støtten! Pengene vil brukes på å gi muligheter og aktiviteter til digitalkulturen for ungdommer i hele Norge!
   • Få refundert billetten
    • Denne gangen kan du velge 100% refusjon, minus kontingent og avgifter.
    • Merk at medlemskap i KANDU på 50,- kr for 2020 og avgifter er tilknyttet billetten, og disse refunderes ikke.
    • For at alle skal få tid til å velge vil utbetaling skje i slutten av mai.
  • Informasjon om KANDU og medlemskap kan du lese om lengre ned eller https://www.kandu.no/om-kandu/.​​​​​​​
  • Tusen takk for støtten! <3 Dette har betydd så utrolig mye for oss! Du har bidratt til at KANDU kan jobbe for data ungdommen og at TG er hele Norges datafestival! Takk igjen! 
  • Informasjon om KANDU og medlemskap kan du lese om lengre ned eller på www.kandu.no/om-kandu/

  The Gathering

  The Gathering er Norges største datatreff og dermed årets møteplass for å møte andre med samme interesse som deg. Om du gamer på pc eller spillkonsoll, driver med koding eller grafikk, eller kommer for aktivitetene, er det noe for enhver på TG!

  Nerdekulturen er sterk på TG, og slik skal det være. TG tilbyr aktiviteter innen Hack, Game, kreativitet, konkurranser og mye mer! The Gathering er hele Norges påskehytte!

  Som følge av pandemien har TG i 2020 og i 2021 blitt avlyst for fysisk treff. Vi skal i år som i fjor fremdeles arrangere årets dataparty over nettet!

  The Gathering er organisert og arrangert av frivillige fra hele Norge. Våre ca. 400 frivillige stiller alle  opp gratis, og i løpet av påskeuken så leverer disse arbeidstimer som tilsvarer ca. 10 årsverk! Basert på målinger blant crewet, så går de frivillige ca. 40 millioner skritt samlet, i løpet av uken. Hvem sier at nerder ikke beveger seg?

  Hvert år kan du og andre søke seg inn til crew, og bli med på å lage TG! Opptaket for 2021 er dessverre ferdig, men følg med på nettsidene vår og i sosiale medier!

  KANDU – Norsk Dataungdom

  KANDU er organisasjonen som står bak The Gathering. Det har vi gjort fra 1996. I tillegg til å arrangerer verdens nest største datatreff bidrar vi til aktiviteter og muligheter for hele datamiljøet.

  Vi skriver politiske høringssvar og jobber for at dataungdommens stemme blir hørt på lik linje med andre fritidsaktiviteter i samfunnet. Vi jobber også med å fasilitere aktiviteter og arrangementer for datainteressert ungdom over hele landet. I tillegg leier vi ut utstyr til andre dataforeninger.

  Om du ønsker å bidra til KANDU kan dette både gjøres gjennom å være medlem for 50 kroner i året, og du kan selvsagt bli frivillig!

  Du kan når som helst gjennom året melde seg inn hos oss som medlem! https://www.kandu.no/bli-medlem/

  Velkommen skal du være, vi gleder oss til å bli bedre kjent med deg!

  Kontaktinformasjon:
  E-post: Kontoret@kandu.no